Blog Pluxee

Image
Pluxee anunță schimbări în conducerea business-urilor din România și Bulgaria

Noutăți

Pluxee anunță schimbări în conducerea business-urilor din România și Bulgaria

Pluxee, partenerul global pentru beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților, anunță schimbări în conducerea business-urilor din România și Bulgaria pentru a accelera implementarea strategiei de creștere a companiei

Citește mai mult
Image
Acordare pachet extrasalarial beneficii flexibile- femeie facand sport-Pluxee

Motivare angajați

Îți dorești să oferi echipei tale un pachet extrasalarial atractiv, însă nu știi ce ar trebui să includă acesta?

Image
Cum alegi beneficiile extrasalariale - femeie cu ochelari-Pluxee

Motivare angajați

Ți se pare o provocare să oferi un pachet de beneficii extrasalariale adaptat la nevoile fiecărui angajat? În ziua de astăzi, beneficiile sunt tot mai diversificate, ceea ce înseamnă că nu este întotdeauna simplu să alegi o variantă care să împace toate preferințele. Din fericire, există soluții la care poți apela pentru a acorda exact acele beneficii pe care angajații tăi și le doresc.

Image
De ce rămân angajații români în IMM-uri

Noutăți

De ce rămân angajații români în IMM-uri: cultură organizațională, oportunități de avansare în carieră și dezvoltare profesională.

Image
Cum poți folosi neuroștiința pentru a crea strategii personalizate de implicare a angajaților

Motivare angajați

Este firesc să îți dorești să ai o echipă fericită, motivată și implicată. Cum te asiguri însă că mediul de lucru și avantajele oferite angajaților tăi sunt suficient de motivante? În definitiv, fiecare persoană este unică și are propriile sale nevoi și dorințe.

Image
HR LivingRoom editia Iasi  - Pluxee Romania

Noutăți

Pe 18 iunie a avut loc la Iași cea de-a treia ediție a HR LivingRoom, eveniment care a încheiat editia 2024 a roadshow-ului național început anul trecut. Conferința a reunit experți, manageri de resurse umane și lideri ale unor companii de top din Iași.

Image
somaj tehnic - angajati in sedinta- Pluxee

Legislație și Fiscalitate

Situațiile neprevăzute și imprevizibile pot afecta uneori activitatea unei companii, impunând, astfel, luarea unor măsuri temporare pentru depășirea unor perioade dificile. Una dintre aceste măsuri este șomajul tehnic, o opțiune reglementată de legislația muncii din România (semnificativ art. 531 din Codul Muncii actualizat).

Image
procesul de recrutare - angajati -Pluxee Romania

Antreprenoriat și management

După cum este deja cunoscut, activul cel mai valoros al unei organizații care operează pe o piață concurențială este dat de calitatea angajaților și de unitatea echipelor pe care managerii au reușit, de-a lungul timpului să le închege. Fără angajații potriviți, cu competențele potrivite pentru sarcinile de lucru cerute de diversele operațiuni de lucru din cadrul unei firme, afacerile nu pot avea prea multe șanse de succes.

Image
Concurs Pluxee - 3 AirPods Pro (2nd gen) sau un iPad 10

Noutăți

Calendaristic vorbind, suntem la polul opus al așa-zisei luni a cadourilor, însă cine decide când e timpul pentru cadouri dacă nu noi? Și de ce cadourile trebuie să fie mai mereu pentru alții și nu pentru noi?

Image
Cum personalizezi pachetul de beneficii extrasalariale, flexibile - Pluxee Romania

Noutăți

În contextul în care 9 din 10 angajați români sunt afectați de creșterea inflației, doar 60% dintre ei declară că au primit sprijin de la angajatori.
• 94% dintre angajații români declară că mărirea inflației le-a afectat cheltuielile lunare
• 8 din 10 angajați români afirmă că majorarea prețurilor a avut impact inclusiv asupra sumei pe care o alocă prânzului la birou
• Printre măsurile luate de români pentru a face față situației economice se numără: evidența mai atentă a cheltuielilor, amânarea unor investiții semnificative și renunțarea la mesele luate în oraș
• În același timp, 57% dintre români declară că angajatorii lor le-au oferit suport economic în ultimul an

Image
stimulent insertie

Legislație și Fiscalitate

Stimulentul de inserție este ajutor financiar pe care îl pot primi persoanele îndreptățite să beneficieze de concediu de creștere a copilului după revenirea la serviciu. Vrei să afli mai multe despre condițiile de acordare, actele necesare și valoarea stimulentului? Pentru a-ți fi de ajutor, ți-am pregătit toate detaliile de care ai nevoie.

Image
Cum te ajută The Happiness Index să evaluezi gradul de fericire și implicare a angajaților

Motivare angajați

Orice angajator își dorește să aibă o echipă motivată și loială, pe care să se poată baza în fiecare moment. Într-un mediu de afaceri tot mai competitiv, fericirea și implicarea angajaților sunt factori esențiali pentru succesul unei companii. Angajații care își apreciază locul de muncă tind să fie mai productivi și să lucreze cu mai multă dedicare, ceea ce duce la o performanță crescută și contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv.

Image
HR LivingRoom by Pluxee ediția Cluj-Napoca. Cum a fost și ce s-a discutat?

Noutăți

Joi 23 mai 2024, Hotel Radisson Blu a găzduit evenimentul HR LivingRoom by Pluxee, ediția Cluj-Napoca. HR LivingRoom și-a ținut din nou promisiunea și a adus în fața comunității de resurse umane inspirație și instrumente inovatoare, cu ajutorul speakerilor de top din domeniu.

Image
activitati 1 iunie ziua copilului

Motivare angajați

Timpul petrecut alături de copii este întotdeauna special și merită trăit din plin. Dacă ești în căutarea unor idei inspirate pentru Ziua Copilului, ți-am pregătit o listă cu activități potrivite pentru cei mici. În plus, te vei bucura să afli că toate pot fi achitate prin intermediul cardului Pluxee Cultura.

Image
destinatii transilvania card vacanta

Motivare angajați

Visezi la un concediu special, în care să descoperi locuri superbe? O vacanță în zona Transilvaniei te poate ajuta să te relaxezi cu adevărat și să te detașezi de stres, aglomerație și responsabilități. Iată 6 destinații din Transilvania pe care merită să le vizitezi și unde îți poți achita vacanța cu cardul Pluxee Turist.

Image
Cum personalizezi pachetul de beneficii extrasalariale, flexibile - Pluxee Romania

Motivare angajați

În ziua de astăzi, pachetele de beneficii extrasalariale au devenit mult mai complexe. Pe lângă salariu, angajatorii pot oferi un pachet care să cuprindă o serie de avantaje, de la cardurile cu tichete de masă sau cadou, până la asigurări medicale, pensii private sau abonamente sportive. Dacă vrei să fii un angajator de top, este important să ții cont de acest aspect atunci când alegi beneficiile echipei tale. Oferind soluții care răspund la nevoile fiecărui angajat, îți menții o bună reputație pe piața locurilor de muncă, asigurându-te în același timp că echipa ta este motivată, implicată și loială.