Recomandă o companie și te premiem cu până la 470 lei

Fii ambasador Pluxee și primește bonusul de recomandare

  CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  Cum funcționează programul de recomandări?

  recomanda o companie si castigi pana la 350 lei - Pluxee
  1. Informezi

   Cunoști un angajator care nu oferă cardul de masă Pluxee Gusto? Povestește-i despre avantajele acestuia si despre pachetele Gusto. Pachetul Gusto Plus de Sănătate include cardul de masă și acces nelimitat la telemedicină. Gusto Plus de Echilbru include beneficiile din Plus de Sanatate, plus acces la 3 specializări de psihologie și consiliere pe nutriție în stări patologice.

  2. Completezi

   Ne trimiți datele companiei prin formular

  3. Contactăm compania

   Discutăm cu persoana recomandată despre ofertă

  4. Compania semnează, tu primești bonusul

   Dacă angajatorul semnează contractul și comandă Pluxee Gusto, te vom contacta pentru a-ți trimite bonusul pe card.

  5. Te recompensăm

   După ce ne oferi datele tale necesare transferului bancar din partea noastră, vei primi banii câștigați direct în contul tău.

  CE TREBUIE SĂ FACI?

  Tot ce trebuie să faci pentru a recomanda o companie

  recomanda si castiga - pluxee
  • Trimiți broșura Pluxee Gusto

   Ajută persoana recomandată să afle mai multe despre avantajele cardului Pluxee Gusto. Trimite-i broșura din care va afla cum crește starea de bine a angajaților, optimizând totodată bugetul companiei.

  • Completezi formularul

   Daca persoana cu care ai discutat este de acord să fie contactată, completează formularul de recomandare cu datele tale și ale companiei respective.

  • Noi preluăm legătura

   Un consultant Pluxee va contacta persoana recomandată, pentru a discuta despre ofertă

  • Primești bonusul

   Dacă firma devine client Pluxee și comandă carduri Pluxee Gusto în decurs de 2 luni de la recomandarea ta, te răsplătim cu un premiu de la 100 la 470 de lei! Consultă secțiunea CE POT CÂȘTIGA ca să afli mai multe despre acordarea premiului.

  CE POȚI CÂSTIGA?

  Vezi ce poți câștiga

  MGM

  Te recompensăm pentru fiecare companie recomandată care devine client Pluxee. Ne dorim să vedem cât mai mulți angajați fericiți, care se bucură de beneficiile Pluxee, așa că poți recomanda oricâte companii. 

  Valoarea premiului depinde de numărul de angajați ce vor beneficia de cardul Pluxee Gusto. Consultă tabelul alăturat și vei afla cât poți câștiga în funcție de angajații care primesc cardul de masă.

  Recomandă o companie și Pluxee te premiază cu până la 470 lei!

  Blog și Știri

  Fii la curent cu toate noutățile!

  Diurna interna sau externa - Pluxee

  Legislație și Fiscalitate

  Diurna: tot ce trebuie să știi despre calculul, legea de acordare și impozitarea diurnelor interne și externe

  8 Martie 2024

  Fie că ești angajator, fie că ești angajat, este foarte probabil că te-ai întrebat deja cel puțin odată ce este diurna și cum se acordă, cum se calculează și impozitează aceste sume de bani acordate de angajatori personalului delegat în altă localitate în interes de serviciu. Simplu spus, diurna legală, internă sau externă este suma de bani pe care angajatorul o plătește angajatului pentru a-i acoperi cheltuielile de masă şi alte cheltuieli necesare (cum ar fi deplasarea cu transportul în comun, etc.) atunci când acesta se deplasează în interes de serviciu, în afara localității în care își are sediul angajatorul sau locul de muncă angajatul.
  Citește mai mult
  Ore suplimentare, impozit, calcul, spor- femei lucrand la birou- Pluxee

  Legislație și Fiscalitate

  26 Februarie 2024

  Orele suplimentare sunt acele ore de muncă pe care le prestează un angajat peste durata normală a timpului de lucru stabilită prin legislația națională a muncii. De multe ori, însă, există cazuri în care compania are nevoie de unii sau de toți angajații pentru a lucra mai mult în vederea finalizării un proiect important, pentru a face față unui volum mare de activitate sau pentru a rezolva o situație de urgență. Sau poate că angajatorul solicită angajaților să efectueze ore suplimentare pentru a îndeplini obiectivele companiei, pentru a compensa lipsa altor angajați sau pentru a profita de anumite oportunități de afaceri.
  digitalizare imm, ce este imm - Pluxee Romania

  Antreprenoriat și management

  19 Octombrie 2023

  În ultimii ani, tehnologia a evoluat tot mai mult și a ajuns să reprezinte o parte integrantă a vieții noastre cotidiene, inclusiv în mediul de afaceri. Companiile care aleg să își digitalizeze activitatea au oportunitatea de a-și crește eficiența și productivitatea, îmbunătățind totodată serviciile oferite clienților și simplificând munca angajaților. Descoperă în continuare un mini ghid de digitalizare a IMM-urilor, care te poate ajuta să-ți duci afacerea la un nou nivel.
  Pontaj:cum se face - angajati fericiti - Pluxee Romania

  Legislație și Fiscalitate

  29 Martie 2024

  În prezent, în mediul de afaceri, gestionarea eficientă a timpului și a resurselor umane reprezintă aspecte esențiale pentru succesul oricărei organizații. În acest context, un instrument util este sistemul de pontaj. Acesta nu este doar un simplu proces administrativ, ci reprezintă un instrument de bază pentru monitorizarea și optimizarea activității angajaților. În acest articol, vei putea afla ce înseamnă pontajul, cum se face şi cum funcționează, ce tipuri există, cum poate fi utilizat pentru a spori eficiența și controlul muncii, plus câteva exemple de remunerare a angajaților.