Devino partener afiliat Pluxee

Acum este mai simplu ca oricând să crești vizibilitatea și succesul afacerii tale. Aplică online, simplu și rapid!

Cum devii partenerul nostru

contract online - Pluxee

Aplici online

aplici pentru produsele care se potrivesc afacerii tale

semneaza contract online - Pluxee

Decizi instant

primești oferta instant, în aceeași pagină

contract online carduri Pluxee

Semnezi online

ulterior primești contractul pe e-mail.

contact online carduri de masa si carduri cadou Pluxee

Activezi plățile

trimiți documentele punctelor de lucru

  PLUXEE GUSTO

  Ce este cardul de masă Pluxee Gusto?

  cardul de bonuri de masa Gusto Pluxee

  Vrei să îți mărești numărul de clienți? Oferă-le posibilitatea de a-și achita consumația sau cumpărăturile cu cardul de masă Pluxee Gusto.

  Pluxee Gusto este cel mai popular beneficiu extra salarial acordat angajaților, fiind dedicat meselor zilnice. Angajații pot primi până la 40 lei / zi lucrătoare, suma totală încărcându-se lunar pe card.

  Cine poate accepta plata cu Pluxee Gusto?

  Supermarketuri, magazine mixte, restaurante, brutării, cafenele, pizzerii, firme de catering, cantine

  PLUXEE CADOU

  Ce este cardul Pluxee Cadou?

  card bonuri cadou - Pluxee

  Pluxee Cadou este cardul care se transformă în darurile preferate de fiecare angajat. Angajatorii îl acordă cu ocazia sărbătorilor, pentru a oferi fiecărui membru al echipei o experiență personalizată, în locul cadourilor clasice. Valoarea maximă pentru deductibilitate fiscală este de 300 lei / eveniment, iar cardul poate fi alimentat în special în momentele semnificative din an: 8 martie, Paște, 1 Iunie și Crăciun.

  Fii gata ca tot mai mulți clienți să își cumpere de la tine produsele preferate prin Pluxee Cadou!

  Cine poate accepta plata cu Pluxee Cadou?

  Magazine de haine, încălțăminte, jucării, electronice, electrocasnice, cosmetice, bijuterii, cărți, articole sportive, mobilier, decorațiuni, stații de alimentare cu combustibil, industria HoReCa.

  PLUXEE CULTURA

  Ce este cardul Pluxee Cultura?

  card activitati culturale - Pluxee

  Pluxee Cultura este beneficiul extra salarial dedicat timpului liber. Cu acest card, angajații sunt încurajați să se bucure mai mult de viața de după birou, participând la evenimentele preferate.

  Valoarea care se poate acorda pe cardul pentru activități culturale este de 210 lei / lună sau ocazional de 420 lei / eveniment.

  Cauți un mod prin care să îți crești afacerea și totodată să încurajezi românii să petreacă timp liber de calitate? Acceptă în locație plata prin cardul Pluxee Cultura.

  Cine poate accepta plata cu Pluxee Cultura?

  Librării și magazine de specialitate unde se găsesc cărți, albume muzicale, manuale școlare, companii care comercializează bilete de teatru, concerte, competiții sportive, filme, spectacole, festivaluri, expoziții, muzee.

  PLUXEE TURIST

  Ce este cardul Pluxee Turist?

  card de vacanta Pluxee Turist

  Pluxee Turist este un beneficiu extra salarial care le permite angajaților din România să se bucure de vacanțe relaxante în întreaga țară. Cardul poate fi alimentat de companie cu 1.450 lei / concediu pentru angajații din instituțiile și autoritățile publice și valoarea a maxim 6 salarii de bază minime brute pe țară pentru angajații din companiile private.

  Promovează-te eficient și crește numărul de rezervări în locația ta oferindu-le turiștilor posibilitatea de a plăti cu Pluxee Turist.

  Cine poate accepta plata cu Pluxee Turist?

  Agenții de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante și alte locații ce țin de industria turismului. Pentru a deveni partener Pluxee, trebuie să ai un certificat de clasificare emis de Ministerul Turismului. Voucherele de vacanță pot fi acceptate la plată doar de către unități turistice/agenții de turism partenere care nu înregistrează datorii la bugetul de stat în ultimele 90 de zile și doar pentru pachete turistice care includ minim o noapte de cazare pe teritoriul României.

  PLUXEE SOCIAL PLUS

  Ce este cardul Pluxee Social Plus?

  lkzicdufkl

  Fiecare persoană merită să se bucure de o alimentație sănătoasă și echilibrată. Pluxee Social Plus este instrumentul prin care Guvernul oferă alimente și mese calde pentru susținerea românilor cu venituri reduse, prin programul "Sprijin pentru România" 

  Fiecare dintre noi poate sprijini persoanele vulnerabile. Alătură-te și tu inițiativei, acceptând în locație cardul Pluxee Social Plus.

  Cine se poate alătură rețelei?

  Toate locațiile care comercializează produse în categoria ‘masă caldă’.  Restaurante, cafenele, cantine, unități de alimentație publică.

  De ce merită să devii partener afiliat Pluxee?

  Alt text

  Crești numărul clienților, îți crești afacerea

  Tot mai mulți angajați din România beneficiază de cardurile Pluxee. Aceștia vor alege să cumpere de la partenerii afiliați care le oferă posibilitatea de a plăti cu cardul de beneficii - iar odată ce un client te alege, există o mare posibilitate să revină și pe viitor.

  Alt text

  Crești încasările

  Angajații cu beneficii extrasalariale au o putere de cumpărare sporită, dar și o disponibilitate mai mare de a cheltui aceste sume ce nu fac parte din venitul de bază al familiei. Este momentul să-ți crești și tu vânzările oferindu-le ocazia de a fi clienții tăi.

  Alt text

  Te promovezi gratuit și crești vizibilitatea afacerii

  Odată ce devii partenerul nostru, intri pe harta Pluxee - aplicația noastră mobilă promovează toate afacerile partenere și le listează potențialilor clienți. Angajații care beneficiază de cardurile Pluxee te vor găsi ușor atunci când caută locurile unde să-și folosească suma primită.

  Alt text

  Devii partener fără investiții

  Afacerile partenere Pluxee pot încasa sumele de pe cardurile de beneficii fără a fi necesară vreo investiție, utilizându-se POS-urile deja existente. Crește-ți încasările fără niciun efort!

  Alt text

  Decontăm rapid sumele primite

  Fiind partener Pluxee vei avea la dispoziție instrumente foarte simplu de folosit și foarte utile pentru administrarea, decontarea și rambursarea sumelor de bani.