Contract online

Cât de simplu este pentru tine, ca angajator, să obții beneficiile potrivite pentru echipa ta? Semnează rapid online și fii gata să crești gradul de implicare și motivare a angajaților tăi cu soluțiile Pluxee.

Iată cât de simplu semnezi contractul online

contract online - Pluxee

Completezi

datele companiei

semneaza contract online - Pluxee

Primești

pe loc oferta

contract online carduri Pluxee

Semnezi

și primești contractul pe e-mail

contact online carduri de masa si carduri cadou Pluxee

Comanzi

cardurile și le încarci

  CONTRACT ONLINE PLUXEE GUSTO

  De ce să comanzi online cardul de masă Pluxee Gusto pentru angajații tăi

  cardul de tichete de masa de la Pluxee

  Acordând cardul Pluxee Gusto, le oferi angajaților tăi oportunitatea de a-și menține starea de bine, cu ajutorul unui stil de alimentație echilibrat.

  Cardul de masă poate fi utilizat contactless la restaurante, supermarketuri, hipermarketuri și unități alimentare din întreaga țară. De asemenea, poate fi folosit pe platformele Tazz, Bringo și Sezamo.

  Sumele acordate pe cardul de masă beneficiază de 100% deductibilitate pentru angajator si exceptare de la plata taxelor salariale. Astfel, oferă o mai mare putere de cumpărare și te ajută să păstrezi bugetul sub control.

  Cardul Pluxee Gusto se comandă și se încarcă online, rapid și comod, de oriunde te-ai afla. Poți acorda fiecărui angajat până la 40 de lei / zi lucrată (încărcarea se realizează o dată pe lună).

  CONTRACT ONLINE PLUXEE CADOU

  De ce să comanzi online cardul Pluxee Cadou pentru angajații tăi

  tichete cadou legislatie- Pluxee

  Cadourile de sărbători devin mult mai simplu de acordat. Ai certitudinea că darul tău va fi mereu unul inspirat, care le va fi util angajaților.

  Cardul Pluxee Cadou reprezintă o experiență personalizată pentru fiecare membru al echipei. Angajații tăi își pot alege produsele preferate, de la oricare dintre partenerii Pluxee din întreaga țară. 

  Rețeaua de parteneri Pluxee este una vastă, iar cardul Pluxee Cadou poate fi utilizat pentru o gamă variată de produse - îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, electronice și electrocasnice, cosmetice, bijuterii, articole sportive, mobilier, decorațiuni și multe altele.

  Comanzi online cardul, apoi îl încarci de sărbători cu suma dorită. Sumele sunt scutite de impozitul pe venit de 10% și nu intră în baza de calcul a contribuțiilor sociale, dacă nu depășesc suma de 300 de lei pentru fiecare angajat și/sau copil minor al angajatului.

  DE CE SĂ APLICI ONLINE

  De ce sa aplici online?

  contract online carduri de masa si cadou Pluxee

  Semnezi rapid

  Beneficiezi de un proces rapid și sigur atunci când alegi să semnezi online. Noi îți oferim siguranță și predictibilitate printr-un cost fix lunar, iar tu decizi suma nominală pe care o oferi angajaților tăi pe cardurile Pluxee.

  Costul fix lunar acoperă următoarele servicii

  Emiterea cardurilor.

  Transportul cardurilor până la sediul companiei tale.

  Servicii operaționale și asistență continuă atât pentru ține, cât și pentru angajații tăi.

  Blog și Știri

  Fii la curent cu toate noutățile!

  impozit microintreprindere

  Legislație și Fiscalitate

  Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor: cum se calculează și care sunt noutățile în 2024

  16 Martie 2024

  Dacă ai o microîntreprindere, cu siguranță știi că impozitarea acestei categorii de afaceri a fost schimbată în 2024, prin modificările și completările aduse Codului fiscal. Dacă vrei să afli mai multe despre impozitul pentru microîntreprinderi sau alte noutăți despre acest subiect, vei găsi toate detaliile în acest articol.
  Citește mai mult
  sponsorizari deductibile 2024 - Pluxee

  Legislație și Fiscalitate

  5 Aprilie 2024

  Dezvoltarea comunităților locale este un element urmărit în mod continuu, în contextul economic și social din România, aducând valoare societăţii. O practică esențială, care sprijină și catalizează dezvoltarea comunităților locale este reprezentată de sponsorizare, privită ca acel parteneriat dintre o companie din mediul privat și o entitate nonprofit care are drept rezultat sprijinirea și promovarea unor activități cu rol social și cultural.
  Granturi IMM 2024 - Pluxee

  Antreprenoriat și management

  15 Ianuarie 2024

  Fie că ești fondatorul unui start-up, proprietarul unei mici afaceri sau un antreprenor cu o idee revoluționară, finanțarea este combustibilul care te poate propulsa spre succes.
  Dar, uneori, obținerea unor granturi pentru investiții poate părea ca un labirint. Cu toate acestea, nu trebuie să îți face griji. În acest articol îți vom prezenta câteva granturi IMM disponibile în 2024, care să te ajute să îți transformi visul în realitate.
  Onboarding angajati noi

  Antreprenoriat și management

  9 Ianuarie 2024

  Începuturile sunt pline de entuziasm, dar și de provocări, mai ales când vine vorba despre un nou loc de muncă. De aceea, este esențial să te asiguri că persoanele proaspăt angajate au la dispoziție sprijinul și resursele necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.
  Procesul de onboarding este o etapă importantă pentru integrarea noilor angajați. Le permite nu doar să învețe ce au de făcut, ci și să simtă că-și găsesc locul în echipă. Iar rezultatele acestui proces nu sunt benefice doar pentru angajați - impactul lor se simte în întreaga organizație. Descoperă în continuare de ce este important onboardingul și cum se realizează.