Suntem un partener responsabil prin tot ceea ce facem

La Pluxee, zi de zi, investim în inițiative și parteneriate pentru responsabilitatea socială corporativă obținând rezultate sustenabile și de viitor.

CSR, sutinere oameni - imbratisare - Pluxee Romania

Susținem oamenii

Oamenii contează – foarte mult! Ne angajăm să ajutăm fiecare persoană din câmpul muncii să prospere ca persoană și să găsim modalități inovatoare de a crește. Tot ceea ce facem urmărește să deschidă o lume de oportunități pentru a ajuta oamenii să se bucure mai mult de ceea ce contează cu adevărat pentru ei. Generând experiențe durabile și personalizate, proiectele noastre au un impact real asupra a milioane de vieți, zi de zi.

CSR sustinere comunitati locale - mama si fiica - Pluxee Romania

Susținem comunitățile locale

Ne dorim ca aceste efecte pozitive să ajungă mult și larg dincolo de locul de muncă. De aceea, la nivel global, Pluxee susține afacerile și economiile locale în valoare de 6 miliarde EUR în fiecare an și ne-am propus să creștem această cifră la 8 miliarde de euro, până în 2025.  În același timp, ne asumam un rol activ de implicare civică în comunităților vulnerabile din România, prin susținerea proiectelor sociale dezvoltate de ONG-urile cu care colaborăm pe termen lung.

CSR, protejarea mediului inconjurator - Pluxee Romania

Protejăm mediul înconjurător

Susținem consumul sustenabil și urmăm o strategie ambițioasă de reducere a amprentei noastre asupra mediului, prin producția de carduri din plastic reciclat, transmiterea PIN-urilor în format digital și opțiunea oferită clienților de a comanda carduri virtuale în locul celor fizice. Toate acestea fac parte din prima traiectorie Net-Zero validată de inițiativele Science-Based Targets (SBTi) din industria noastră. Aceste angajamente fac parte din ADN-ul nostru și se numără printre motivele pentru care partenerii ne aleg pe noi.

CSR parteneri afiliati Pluxee

Câștigăm în fiecare zi încrederea partenerilor noștri

A fi un partener de încredere este angajamentul nostru de bază și așa am devenit un lider global în implicarea angajaților. Pentru noi, acest lucru înseamnă să fim alături de partenerii noștri într-un spirit de dialog constant. Solicităm mereu opiniile și așteptările lor, astfel încât să putem îmbunătăți oferta noastră și să oferim soluții intuitive, ușor de utilizat, care sunt personalizate și care îmbunătățesc efectiv bunăstarea angajaților. Suntem mândri că suntem evaluați în mod constant de clienții noștri drept unul dintre partenerii lor cei mai de încredere.

Ne implicăm în comunitățile vulnerabile din România

asociatia magic - copil mancand vata pe bat - CSR Pluxee

Pluxee și Asociația Magic

Împreună cu Asociația Magic susținem anual peste 100 de familii cu peste 200 de copii care suferă de cancer sau alte afecțiuni severe, prin implicarea lor în programe de reîntregire a familiei și reintegrare socială după perioade de tratamente medicale ce necesita spitalizare.

Touched Romania-mama si copil dansand in apa- CSR Pluxee

Pluxee și Touched România

Împreună cu Asociția Touched România susținem peste 100 de mame și copii care provin din situații de violență domestică, prin programe de mentorat, donații de alimente de bază și carduri de cumpărături.

ateliere fara frontiere - CSR- femeie pe canapea - Pluxee

Pluxee și Ateliere Fără Frontiere

Împreună cu Asociația Ateliere Fără Frontiere donăm anual peste 50 de echipamente IT către școli din medii defavorizate, susținând educația digitală pentru peste 2000 de elevi.