comanda bringo cu card de masa

Nou: folosește cardul de masă Pluxee în aplicația Bringo!

25 Octombrie 2022

Știai că acum îți poți utiliza cardul Pluxee Gusto pentru a face cumpărături pe Bringo? Fie că vrei să cumperi de la Carrefour, Cora sau Penny, ai la dispoziție un mod simplu și comod de a face comanda. Descoperă ce avantaje ai când folosești cardul de masă Pluxee pe Bringo, cum plătești cumpărăturile și ce fel de produse poți achiziționa.

Viața e mai frumoasă atunci când ai mai mult timp pentru tine și familia ta. Iar pentru că mersul la cumpărături îți consumă săptămânal nu doar timp, ci și energie, merită să apelezi la o soluție care să te scutească de această activitate – serviciile de livrări la domiciliu și shopperi personali ce fac cumpărăturile pentru tine exact așa cum le-ai face tu.

De ce ți-am povestit despre asta? Pentru că suntem foarte entuziasmați de vestea pe care ți-am pregătit-o: Bringo este de acum partener Pluxee și îți oferă ocazia de a face cumpărături cu cardul de masă Pluxee Gusto! Descoperă în continuare tot ce trebuie să știi despre utilizarea cardului de beneficii în aplicația Bringo.

Ce avantaje îți aduce parteneriatul dintre Pluxee și Bringo

Cardul de masă Pluxee Gusto este beneficiul extra salarial care te ajută să te bucuri zilnic de mese gustoase și sănătoase. Bringo este aplicația prin care produsele de care ai nevoie ajung de la magazin direct la tine acasă, alese și livrate cu grijă. Acum ai toate aceste avantaje în același timp, pentru că îți poți comanda de pe mobil alimentele preferate, plătind online cu cardul de masă de la Pluxee. Iată ce înseamnă să comanzi prin Bringo, plătind cu card de masa Pluxee Gusto:

 • Îți alegi în câteva minute produsele dorite, de la unul din magazinele partenere aflate în proximitatea ta și alegi achiziția cu cardul de masă.
 • Shopper-ul personal Bringo merge în magazin și alege cu atenție fiecare obiect din coș, la fel cum ai face-o tu. În cazul în care nu găsește ceva, te apelează pentru a se consulta cu tine și a-ți oferi alternative.
 • Cumpărăturile îți sunt aduse acasă, iar tu nu mai ai de ce să pierzi vremea pe drum și în aglomerația magazinului sau să cari pungi pline cu produse.
 • Prețurile produselor sunt aceleași ca în magazin, la fel și ofertele speciale.

Taxa de livrare prin Bringo este cuprinsă între 7.99 și 29.99 lei, în funcție de magazinul de la care comanzi și de distanța la care te afli de acesta. E bine de știut faptul că pe Bringo găsești multe promoții cu livrare gratuită – de exemplu, în cazul în care cumpărăturile depășesc o anumită valoare sau conțin anumite produse.

Cum plătești cu cardul de masă Pluxee Gusto în aplicația Bringo

Cardurile de tichete de masa Pluxee Gusto se adaugă în aplicație simplu, ca orice card bancar normal. Așadar, în pasul de finalizare a comenzii prin aplicația Bringo, poți selecta ca metodă de plată carduri de masă, dar hai să detaliem procesul pas cu pas:

 1. După ce ai adăugat toate produsele în coș, alege metoda de livrare și metoda de plată: carduri de masă.
 2. Completează datele cardului tău de masă Pluxee Gusto.
 3. Odată ce cardul este adăugat, vezi soldul disponibil ca să poți alege suma pe care vrei să o plătești cu cardul de masă, iar diferența o plătești cu alt card normal, card bancar la livrare sau cash.
 4. Plasează comanda și așteaptă finalizarea plății. De acum, tot ce mai ai de făcut e să aștepți livratorul, care îți va aduce produsele comandate.

Este important de știut că nu se poate efectua plata cu cardul de masă Pluxee Gusto la livrare, la POS-ul curierului. De asemenea, taxa de livrare se achită separat, nu prin cardul de beneficii.

Așa cum observi, cumpărăturile prin Bringo îți permit să înlocuiești drumurile la magazin cu ritualul tău preferat: citește, vizionează un film, bea o cafea cu prietenii sau joacă-te cu copiii. În tot acest timp, livratorii aleg produsele de care ai nevoie și le aduc apoi rapid la ușa ta. Poți comanda până la 50 de articole de la hipermarketuri, ceea ce îți permite să îți faci cumpărăturile săptămânale fără nicio grijă.

Timpul de livrare este între 90 și 120 de minute, însă poate fi influențat și de trafic. Livratorul te va ține la curent oricum cu privire la acest aspect, iar odată ce comanda îi este alocată, vei vedea exact cine se ocupă de ea și care este timpul estimat.

Ce parteneri Bringo acceptă plata cu cardul Pluxee Gusto și ce produse poți achiziționa

Cardul de masă Pluxee Gusto poate fi utilizat în Bringo pentru a-ți achita cumpărăturile de la Carrefour, Cora și PENNY. Sumele oferite de angajator pe acest card sunt destinate produselor alimentare, cum ar fi:

 • Fructe, legume
 • Produse congelate, conserve
 • Carne, ouă, lactate
 • Dulciuri, snacksuri
 • Apă, sucuri, ceaiuri, cafea
 • Condimente, sosuri
 • Produse de panificație și patiserie

Este important să știi că alcoolul și țigările nu pot fi achitate cu cardul de masă.

În ziua de astăzi, cumpărăturile pot fi mai simple și mai plăcute ca niciodată. Prin câteva clickuri pe telefon, produsele dorite ajung de la magazin direct la tine acasă, simplu, rapid și comod. Comandă și tu din aplicația Bringo folosind cardul de masă Pluxee Gusto!