cazare la mare card vacanta

Alege o cazare la mare cu cardul de vacanță Pluxee Turist

2 Mai 2024

Poți să te bucuri de un concediu de vis la mare cu ajutorul cardului de vacanță? Sigur că da. Ai la dispoziție numeroase hoteluri și pensiuni unde poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist, astfel încât să îți poți petrece o vacanță pe gustul tău! Ți-am pregătit și noi câteva idei, pe care te invităm să le descoperi.

Ce faci vara aceasta cu dorul de mare? Dacă angajatorul tău a decis să includă în pachetul de beneficii extra salariale un card de vacanță, cum este Pluxee Turist, atunci vara aceasta poate fi momentul perfect pentru a te bucura din plin de o pauză binemeritată.

Ce?

Pe lista plăților pe care le poți face folosind voucherele de vacanță se numără:

  • Cazare în hoteluri sau pensiuni din țară.
  • Servicii de masă.
  • Transport cu autocarul sau cu avionul (curse interne).
  • Tratamente în stațiuni balneo-climaterice.
  • Servicii suplimentare (tururi ghidate, diverse excursii,etc.) oferite de unitatea de cazare aleasă. Atenție! e important ca acestea să să fie incluse în oferta pachetului turistic pe care l-ai cumpărat inițial.

Cum?

Utilizarea voucherelor de vacanță este foarte simplă, cu atât mai mult dacă le-ai primit în format electronic, sub forma unui card cum este Pluxee Turist. Practic, tu trebuie să îți alegi vacanța pe care o dorești în România, să verifici ca oferta primită să includă și alte lucruri sau activități decât o simplă cazare, iar apoi, când ajungi la destinație, în loc să achiți numerar, plătești cu cardul de vacanță.

Dacă ai Pluxee Turist, lucrurile sunt și mai simple. Poți verifica online, direct în portalul nostru, care sunt unitățile de cazare ce acceptă plata cu acest tip de card de vacanță. Va fi nevoie doar să selectezi tipul de card pe care l-ai primit de la compania pentru care lucrezi și apoi vei putea identifica direct pe hartă hotelurile și pensiunile din zona pe care dorești să o vizitezi care acceptă plata cu Pluxee Turist.

Mai mult, datorită colaborării noastre cu Booking.com, vei putea vedea instant, în platformă, care sunt pensiunile și hotelurile partenere Pluxee. Dintre cele peste 20.000 de unități de cazare listate pe plaformă, peste 30% acceptă plata cu cardul de vacanță Pluxee Turist.

Unde?

Unul dintre hotelurile de la mare care oferă cazare cu cardul de vacanță Pluxee Turist este Hotel Parc Mamaia. Amplasat pe plajă, la intrarea în Stațiunea Mamaia, acest hotel este locul potrivit pentru un sejur cu familia sau cu prietenii tăi. Are piscină proprie, spa, sală de fitness, dar și un Sky View Bar cu o priveliște care îți taie respirația.

cazare la mare vouchere
cazare la mare vouchere vacanta

 

Tot în stațiunea Mamaia, Hotelul Delfin este o altă unitate de cazare care acceptă plata cu cardul de vacanță de la Pluxee. Hotelul este foarte ușor de localizat, la intrarea în stațiune, aflându-se la 50 de metri de plajă. Unitatea de cazare a fost renovată recent. Camerele sunt luminoase și confortabile, iar dacă te vei caza într-una care are balcon, te vei putea bucura de o priveliște spectaculoasă asupra grădinii din jurul hotelului. Acest hotel este locul potrivit pentru a te bucura din plin de vacanță, pentru a te relaxa și a te regăsi.

cazare cu turist pass
cazare la mare mamaia

 

Hotelul Aurora este situat în aceeași zonă și este potrivit pentru o vacanță în familie, acolo unde vă puteți bucura de zilele libere atât la piscina din incinta hotelului, cât și la Marea Neagră. Toate cele peste 340 de camere au balcon unde te poți relaxa privind marea sau Lacul Siutghiol.

cazare mare vouchere hotel aurora

 

Ana Hotels Europa Eforie Nord, Iaki Hotel Mamaia sau Phoenicia Blue View  sunt doar alte câteva exemple de unități de cazare de la mare unde este acceptată plata cu cardul de vacanță Pluxee Turist. Descoperă toate locațiile de pe litoralul românesc unde poți folosi cardul de vacanță Pluxee Turist și începe să îți faci planuri pentru vara aceasta!

Sursa foto: iStock