plata pe tazz cu card de masa

Cardul Pluxee Gusto poate fi folosit acum și pe Tazz

18 Aprilie 2022

Cardul de masă Pluxee Gusto, cel mai iubit beneficiu extrasalarial din România, poate fi folosit acum și în aplicația Tazz. Odată ce ai cont pe Tazz, poți găsi în doar câteva secunde restaurantele care livrează în zonă și acceptă plata cu Pluxee Gusto. Descoperă cum înregistrezi cardul și cum faci comanda în doar câțiva pași simpli.

Beneficiile extra salariale cu adevărat utile sunt cele care se adaptează cât mai bine la nevoile celor care le primesc. De aceea, Pluxee a avut întotdeauna în prim plan extinderea rețelei de parteneri, asigurându-se astfel că angajații români își pot folosi tichetele și cardurile primite din partea companiei la adevărata lor valoare.

Avem multe de povestit despre beneficiile Pluxee, dar o să lăsăm deoparte introducerile lungi și o să-ți dăm direct vestea cea mare, fiindcă este prea bună să o păstrăm pentru noi. Avem un nou partener, care credem că va fi pe gustul tuturor iubitorilor de mese gustoase: platforma de livrare Tazz! Află în continuare mai multe detalii despre cum îți poți folosi cardul Pluxee Gusto pe tazz.ro.

Ce avantaje îți oferă cardul de masă Pluxee Gusto 

Card de masa Pluxee Gusto nu este un simplu card de beneficii extra salariale, ci reprezintă un pas înainte către un stil de viață mai sănătos. Companiile care oferă carduri de masă își doresc ca angajații să se bucure zilnic de un prânz gustos și nutritiv, separat de restul cheltuielilor din gospodărie.

Inițial, tichetele Pluxee Gusto erau folosite în special în magazine și supermarketuri, pentru plata produselor alimentare. În ziua de astăzi, tot mai multe restaurante, cafenele, cofetării și ceainării acceptă plata cu cardul de masă de la Pluxee, care a devenit sinonim cu o alimentație sănătoasă și diversificată.

Ce aduce nou parteneriatul dintre Pluxee și Tazz

Îți dorești să comanzi mai ușor de la restaurantele preferate și să le ai pe toate la îndemână, în aceeași platformă? De acum, nu mai e nevoie să te gândești minute în șir de unde să comanzi mâncare sau să cauți ce restaurante livrează la adresa ta și acceptă plata cu carduri de masă. Ai la îndemână Tazz, o platformă cu peste 2000 de restaurante partenere Pluxee la nivel național, cu un sistem simplu de comandă și livrare rapidă.

Odată ce ai cont pe Tazz, poți găsi în doar câteva secunde restaurantele care livrează în zonă și acceptă plata cu card tichete de masa Pluxee Gusto. Te bucuri astfel de varietate, având suficiente opțiuni din care să alegi. În plus, comanda se realizează rapid, iar livrarea poate fi urmărită online, pentru a ști mereu unde se află mâncarea ta.

Cum îți înregistrezi cardul Pluxee Gusto pe Tazz și cum faci comanda

Îți dorești să folosești și tu cardul Pluxee Gusto pe Tazz? Nimic mai simplu. În doar câțiva pași poți înregistra cardul pe platformă, astfel încât să îl ai la îndemână de fiecare dată când ți-e poftă de o masă delicioasă:

Dacă ai deja cont, intră pe tazz.ro și autentifică-te ca de obicei, cu utilizatorul și parola. Dacă nu ai încă un cont, îl poți crea rapid, completând e-mailul, numărul de telefon și parola pe care vrei să o folosești. Vei primi prin sms un cod, pe care îl introduci pentru a finaliza înregistrarea.

În contul tău, în partea dreaptă sus, pune cursorul mouse-ului pe numele de utilizator și ți se va deschide un submeniu. Aici e necesar să alegi opțiunea Card de masă.

Apeși pe simbolul + din dreptul opțiunii Card Pluxee. Ți se va deschide pagina unde trebuie completate datele cardului de masă, la fel ca datele unui card obișnuit numărul, data de expirare, codul CVC de trei cifre, aflat pe spatele cardului. Odată ce ai finalizat înregistrarea, cardul tău va fi salvat în contul Tazz și vei vedea în dreptul acestuia soldul disponibil.

Dacă ai înregistrat cardul Pluxee Gusto, poți începe să comanzi de la restaurantele care acceptă plata prin cardul de masă Pluxee. Bineînțeles, acestea îți vor apărea doar dacă livrează în zona ta. Tot ce ai de făcut pentru a plasa comanda este să selectezi restaurantul (din categoria “Plata cu Pluxee” în secțiunea “Oferta zilei”), să alegi produsele și să bifezi plata cu cardul tău Pluxee.

E important să știi că livrarea se achită separat, cu un card bancar personal, tot prin intermediul Tazz, pentru că așa prevede legislația cu privire la tichete de masa. După ce dai comanda, poți urmări statusul și traseul acesteia în platformă, pentru a vedea când ajunge la tine.

Ți-am făcut poftă de preparatele tale preferate? Intră chiar acum pe Tazz și comandă-le cu cardul de masă Pluxee Gusto!